понеделник, март 10, 2008

Екскурзионно 2008 - част втора

След проведената в края на януари анкета, резултатите от която все още се виждат в дясно от публикациите, се реши екскурзионното летуване да се проведе по следния маршрут:
х. Дерменка - 2 нощувки
х. Добрила - 2 нощувки
х. Васил Левски - 1 нощувка
х. Рай - 2 нощувки
х. Плевен - 1 нощувка
Маршрутът вече е заявен при туроператорът ни, а по-подробно описание на маршрута съм направил в първата статия от средата на януари месец. Може да посетите и сайта на Бюро Радецки от линка в дясно.

Началната дата е 9 август, а крайната 17 август.
Цената е 280 лв. и включва нощувки, храна и 30 лв. за транспорт (последната част може да търпи изменение).

Записването започва от този момент и се приема по всички възможни начини - обаждане по телефон, SMS, e-mail, Skype, ICQ или коментар в тази новина - при последия вариант моля да си напишете името. Няма краен срок за записване, както и няма сериозно ограничение от страна на състав на групата (миналата година бяхме 40 човека, така че едва ли ще успеем да надминем тази бройка).
Събирането на парите ще започне в началото на месец май на една или две вноски, според предпочитанията на конкретния участник, като крайният срок за внасяне на цялата сума е 10 юли. Сумата ще може да се плаща при мен или в офиса на Бюро Радецки (номерът на групата е 14).

Държа да припомня, че тази година екскурзионното летуване не се организира от СГСАГ "Христо Ботев" и моля родителите ви да бъдат уведомени за това, за да няма после недоразумения и отказали се от участие хора.

Няма коментари: