неделя, март 09, 2008

Град на Планинарите

Привет,
голяма част от познатите ми туристи вече бяха информирани за създаването на виртуален град на планинарите. Бях обещал допълнително инфо и сега го давам.
Градът трябва да се развива в 6 отделни направление - брой население, промишленост (безработица), транспортна инфраструктура, сигурност (престъпност), околна среда (замърсяване) и бизнес. Всеки от параметрите е достъпен при достигане на определен брой жители. Целта е безработицата, пръстъпността и замърсяването да са 0%, а траспорта да е на 100%. Това гарантира, че нито един жител няма да си тръгне от нашия град. Бизнесът е допълнителен параметър, който прави градът да изглежда по-красив и да има големи сгради, а населението е най-важния параметър, защото той определя класирането на града ни.
В зависимост от броя жители в града се активират различните други връзки за подобряване в реда, в който са изброени по-горе.
Ето и всички линкове, с които може да се подобрява града:
http://planinar.myminicity.com/ - увеличава населението, винаги е активен
http://planinar.myminicity.com/ind - увеличава промишлеността, активен при над 50 жители
http://planinar.myminicity.com/tra - подобрява пътищата, активен при над 100 жители
http://planinar.myminicity.com/sec - увеличава сигурността, активен при над 250 жители
http://planinar.myminicity.com/env - подобравя околната среда, активен при над 500 жители
http://planinar.myminicity.com/com - увеличава бизнеса, активен при над 1000 жители

Принципът на сайта е, че първото посещение за деня увеличава параметъра, чиито линк сте избрали, ако влизате повече пъти през деня не подобрявате града, а само го разглеждате. Тези от вас, които ползват интернет от Супер Любо, имат възможност, след рестартиране на модема да гласуват и повече пъти. Аз ще бъда благодарен, ако ви се занимава с това.
В момента градът е с 59 жители, надавям се скоро с вашето съдействие да можем да използваме и последния от дадените по-горе линкове. Популяризирайте градът и сред други ваши приятели туристи. По този начин ще покажем колко много са туристите в България.

Няма коментари: